Mladost iz Velike Obarske u najjačem sastavu dočekuje Slaviju

Fudbaleri Mladosti imaće težak zadatak na domaćem terenu, jer im u goste dolazi ekipa koja je rasterećna oko briga za opstanak, Slavija iz Istočnog Sarajeva.

Mladost iz Velike Obarske u najjačem sastavu dočekuje Slaviju

Mladost u koliko želi da nastavi trku za opstanak, moraće kvalitetnom igrom doći do cijelog plijena, u protivnom bilo koji rezltat ne bi išao u korist kluba iz Velike Obarske.

Trener Mladosti, za razliku od utakmice u Širokom Brijegu, imaće sve igrače na raspolaganju, tako da će protiv "Sokolova" nastupiti u najjačem satavu.

- Protivnik je dobar, kvalitetan i rasterećen, ali mi imamo svoj cilj, a to je da pobijedimo i osvojimo tri boda. Nama ništa drugo ne preostaje, nego da zapnemo od samog početka i da pokušamo pobijediti Slaviju. Znamo da su neugodan tim, ali isto tako svjesni smo i činjenice šta za nas znači pobjeda u ovom susretu. Trijumf će biti vrijedan šest, a ne tri boda. Podjela bodova nam ne znači mnogo, već moramo do cijelog plijena, jer bi pobjeda mogla biti prekretnica i vjetar u leđa za nastavak sezone, tako da se nadam da ćemo ostati u trci za opstanak - rekao je prvotimac Mladosti, Perica Trifković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA