Mićić dobio sudski spor protiv Milovanovića

Osnovni sud u Bijeljini presudio je da poslanik u Predstavničkom domu BiH i bivši ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Miroslav Milovanović mora da isplati 2.000 KM gradonačelniku Bijeljine Mići Mićiću zbog klevete, saznaje poslovni portal "Capital".

Mićić dobio sudski spor protiv Milovanovića

Advokat Faik Muhić iz Tuzle, koji je pred Osnovnim sudom u Bijeljini zastupao gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića u sudskom sporu protiv poslanika u Predstavničkom domu BiH Miroslava Milovanovića, za nadoknadu nematerijalne štete zbog klevete, potvrdio je za portalCAPITAL da je usvojen njegov tužbeni zahtjev i da je Mićo Mićić dobio ovaj sudski spor, te da je Sud utvrdio klevete.

„Sudija Osnovnog suda u Bijeljini Zlatna Martinović je utvrdila da je bila u pitanju kleveta i određena je isplata oko 2.000 KM mom klijentu i oštećenom Mići Mićiću. On je odlučio da ta sredstva uplati u humanitarne svrhe", rekao je advokat Muhić.

Milovanović je na konferenciji za štampu SNSD-a Bijeljina, 09. juna 2013. godine, optužio Mićića za višemilionsku privatnu investiciju, u vezi sa izgradnjom više stambeno - poslovnih objekata u bijeljinskoj Mjesnoj zajednici Dašnica.

Mićić je to i tada, ali i na sudu demantovao, dokazujući da nije investitor stambeno - poslovnog objekta u Mjesnoj zajendici dašnica i pred sudom je tražio pravičnu satisfakciju zbog nanesene duševne boli u iznosu od 6.000 KM.

Sudska presuda će biti danas uručena svim stranama u sporu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA