Porodica ogorčena na tvorce filma o Ejmi Vajnhaus

Porodica preminule Ejmi Vajnhaus kritikovala je dokumentarac o pevačici, koji će pretpremijerno biti prikazan u Kanu na dan njene smrti.

Porodica ogorčena na tvorce filma o Ejmi Vajnhaus

U saopštenju, koje je objavio portparol porodice Kris Gudman, navodi se da dokumentarac "Ejmi", u režiji Asifa Kapadije, sadrži neistine i može da obmane javnost.

Dokumentarac može da navede na pomisao da se članovi porodice nisu dovoljno angažovali da pomognu pevačici, koja je umrla u julu 2011. posle borbe s drogom i alkoholom, navodi se u saopštenju.

Tvorci dokumentarca, međutim, ističu da su radili potpuno objektivno i uz podršku porodice Vajnhaus. Dokumentarac je, kako su naveli, rezultat intervjua sa stotinjak ljudi koji su poznavali pevačicu.

Film pod naslovom "Ejmi", koji prati životni put britanske pevačice, tragično preminule u 27. godini, imaće premijeru u Velikoj Britaniji 3. jula, na četvrtu godišnjicu njene smrti.

Reč je o prvom dokumentarcu snimljenom uz pristanak porodice pevačice koja je preminula od trovanja alkoholom.

U okviru filma, koji traje dva sata, publika će imati priliku da čuje nekoliko neobjavljenih pesama i ekskluzivnih intervjua kao i da vidi retke snimke.

"Ja nisam devojka koja pokušava da bude zvezda, niti da budem bilo šta drugo osim muzičarke", kaže Ejmi u kratkoj najavi za film.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

147 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 14:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI