"Kosmički" pametni telefon

Kompanija Huawei predstavila je novi pametni telefon P8 max. Ovaj model poseduje ekran od 6,8 inča, ima dugo trajanje baterije, kao i jedinstvenu, samopodešavajuću kameru.

"Kosmički" pametni telefon

Kompanija Huawei predstavila je novi pametni telefon -P8 max. Ovaj model poseduje ekran od 6,8 inča, ima dugo trajanje baterije, kao i jedinstvenu, samopodešavajuću kameru za svetla koja se prilagođavaju svim režimima rada.

Rezolucija 16:9 pruža neverovatan doživljaj boja i oštrine slike, dok sistem uštede i upravljanja energijom znatno doprinosi životnom veku baterije od 4360mAh.

Inzvanredne performanse omogućavaju gledanje video-sadržaja u trajanju od preko 15 časova u kontinuitetu. Prednje i zadnje kamere Huawei P8 maxkoriste kombinaciju 5+13 megapiksela.

Zadnja kamera koristi poseban Image signal procesor sa optičkom stabilizacijom kadra i dual-ton blicem uz koji slike dobijaju prirodne boje na noćnim fotografijama.

Huawei P8max ima ekran visoke in-cell FHD rezolucije. Opremljen je baterijom jačine 4360mAh, a sve to je smešteno u supertanki dizajn od 6,8mm.

Model pruža korisnicima profesionalne alate za obradu fotografija i video-snimaka i tako skraćuje vreme naknadne obrade. Takođe poseduje posebne režime za fotografisanje: beauty mode, Selfie, Pano i Lapse.

Za razliku od jednostavnih funkcija osvetljenja fotografija na običnim telefonima, P8 max daje trenutni prikaz na ekranu uz ručno kontrolisanje otvora blende.

Pametni telefon P8 max ima optičku stabilizaciju kadra na zadnjoj kameri koja i bez stativa stvara fenomenalne prizore, a jedinstveni Director režim omogućava korisnicima trenutno deljenje tek kreiranog sadržaja.

Takođe,P8 maxmože formirati grupu za snimanje sa još tri telefona i putem prelaska na različite uglove, korisnici mogu napraviti blockbusterbez naknadne montaže.

Najbitnija karakteristika Huawei P8 max je neodsečeni zadnji deo telefona sa odnosom veličine telefona i veličine ekrana od 94 procenta. Kompletna površina telefona isečena je aluminijumskim blok sečivom koje se koristi u kosmičkoj industriji.

Takođe, koristi industrijski najnaprednije rešenje raspoređivanja temperature kako bi izbegao pregrejavanje. Telefon koristi istu DX19 leguru visokotermalne provodljivosti koja se nalazi u luksuznim automobilima.

Koeficijent njene toplotne provodljivosti je devet puta veći nego kod nerđajućeg čelika. Cena modela biće oko 500 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA