Rukometaši Bijeljine poraženi na domaćem terenu

  • BIJELJINA
  • 25. May 2015.

U Bijeljini je sinoć odigrano 20. kolo Prve lige RS u rukometu u kojem su rukometaši "Leotara" pobijedili "Bijeljinu" rezultatom 26:25, poluvrijeme 10:15.

Rukometaši Bijeljine poraženi na domaćem terenu

Ono što za rukom ove sezone nije pošlo ekipama Drine, Hercegovine i Kozare, pošlo je izabranicima Dragiše Koraćevića, koji su u Bijeljini osvojili tri boda.

Rukometaši Leotara su do pobjede rezultatom 26:25 došli dvije sekunde prije kraja pogotkom Riste Misite.

Leotar je imao prednost od samog početka utakmice, dok je domaćin uspijevao da anulira zaostatak i drži utakmicu u egalu.

Prvu osjetniju prednost Leotar je imao u 15. minutu (5:8), koju su uspjeli da uvećaju do kraja prvog poluvremena i na odmor odu sa pet golova prednosti.

 

U nastavak utakmice bolje ulazi Bijeljina, te serijom 7:2 izjednačuje rezultat u 40. minutu (17:17). Nakon toga su se ekipe smjenjivale u vodstvu, a maksimalna razlika je bila jedan gol.

U 58. minutu Bijeljina je povela 25:24 i tada se činilo da će bodovi ostati u Bijeljini.

Međutim, Bartolović izjednačava rezultat u 59. minutu, a Risto Misita dvije sekunde prije kraja donosi pobjednički pogodak ekipi Leotara.

BIJELJINA – LEOTAR 25:26 (10:15)

Bijeljina – Sportska dvorana.

Gledalaca 200.

Sudije: Ivan Anušić, Marinko Anušić.

Sedmerci: Bijeljina 5 (5), Leotar 2 (2).

Isključenja: Bijeljina 4 minuta, Leotar 6 minuta.

BIJELJINA: Rankić 7, Crepuljak 2, Petković 5, Latinović 9, Milutinović 1, Pantić, Đerić, Savić, Marinković, Vasilić 1, Stevanović, Cvijanović, Todorović, Lontoš. Trener: Miodrag Rakić.

LEOTAR: Savović, Šegrt, Bartolović 7, Knežević 1, Šutalo 5, Spaić, Kapor 1, Misita 5, Uljarević 4, Bratić 1, Milojević 2. Trener: Dragiša Koraćević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA