Otkrivene šokantne tajne iz života tragično preminule dive

Melisa Rivers, ćerka pokojne komičarke Džoan Rivers u svojoj knjizi "The Book of Joan: Tales of Mirth, Mischief, and Manipulation" otkrila je neke šokantne detalje iz života svoje majke koje javnost do sada nije znala.

Otkrivene šokantne tajne iz života tragično preminule dive

Za svog supruga Edgara Rosenberga udala se nakon samo pet dana poznanstva. Ipak, Rosenberg je 1987. počinio samoubistvo.

Džoan uopšte nije znala da pleše niti je imala ritma. Jednom prilikom pokušala je da upadne u plesni šou tako da njena ćerka tajno pleše umesto nje. Nije baš najjasnije kako je to planirala da izvede.

Rivers je bila jaka na rečima, to je bio njen način borbe. Ipak, jednom prilikom koristila se i šakama u obračunu s voditeljem Metom Laureom. Posvađali su se oko Elmo lutke koju je Džoan silno želela. Na kraju je ona dobila lutku, a voditelj je završio sa pesnicom po licu.

Komičarka je bila poznata po svojoj ljubavi prema estetskoj hirurgiji, a volela je i da kupuje poklone za prijatelje i ljude s kojima je radila. Jednom je prilikom svom osoblju poklonila plastične operacije, a najbolje od svega je to što su svi bili oduševljeni poklonom. Kad smo već kod plastičnih operacija, njena ćerka u svojoj knjizi tvrdi kako je Džoan imala, ni manje, ni više, nego 348 različitih estetskih zahvata!

Godine 2008. Džoan je zamalo ostala bez vozačke dozvole nakon što ju je policija zaustavila zbog divljanja po autoputu.

Na suvozačevom mestu bila je otvorena flaša vina uredno vezana pojasom. Iako se nikada nije ponašala u skladu sa svojim godinama, u kasnijoj dobi ipak je imala neke hobije koje većina ljudi kada ostari ima, volela je da veze i štrika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA