"Komedija na pivski pogon" večeras u Bijeljini

U okviru velike StandUp turneje "Komedija na pivski pogon" gostuje večeras u Jelen Pab-u u Bijeljini, sa početkom u 21 čas.

"Komedija na pivski pogon" večeras u Bijeljini

Širom Republike Srpske, stručnjaci su zabilježili gotovo 25% manje smijeha nego u istom kvartalu prošle godine. Glavni razlog je, kako kažu, to što više ništa ne "pali". Iz tog razloga, Jelen Pivo i Antikulturni teatar Alija Sirotanović došli su na ideju da u naš grad dovedu "Komediju na pivski pogon" i da na taj način konačno "zapale" publiku i poboljšaju podatke o zabilježenim količinama smijeha.

Aktovci, uz malu pomoć specijalnog gosta Miroslava Đorđevića (finalistu popularne emisije Audicija na PINK TV) obećavaju dobar provod i vrhunsko pivo ali ipak savjetuju da se "Za sve obavijesti o indikacijama i mjerama opreza, posavjetujte se sa vašim omiljenim konobarom."

Jelen Stand Up karavan krenuo je iz Banjaluke, i to iz Jelen Puba Mala Skadarlija, nakon čega će, na pivski pogon, proći kroz Bijeljlinu, Doboj, Gradišku, Istočno Sarajevo, Trebinje a svoju misiju završava u Prijedoru 9. jula.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

14°

  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    12°C
  • 02:00

    9°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

198 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

310 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI