Đorđe Tomić na Evropskim igrama u Bakuu

Prve Evropske igre održaće se od 12. do 28. juna u glavnom gradu Azerbejdžana Bakuu uz učešće više od 6.000 sportista. Na ovom prestižnom takmičenju i Bijeljina će imati svog predstavnika. Đorđe Tomić, bokser Radnika odlazi u Baku sa željom da se vrati okićen jednom od medalja.

Đorđe Tomić na Evropskim igrama u Bakuu

Tomić je već otputovao na završne pripreme u Herceg Novi, gdje će se sastati sa ostatkom reprezentacije Bosne i Hercegovine, nakon čega će 13. juna sa dvojicom trenera, Milenkom Tomićem i Alemdinom Fetahovićem otputovati na prve Evropske igre u Bakuu 2015.

Kako u Herceg Novom treniraju tri puta dnevno u idealnim uslovima, očekuje se da Đorđe bude u izuzetnoj formi i stvori šansu za plasmen među prva tri mjesta koja ga vode na svijetsko prvenstvo u Katar krajem godine.

Konkurencija biti veoma teška sobzirom da će na Evropskim igrama učestvovati samo najbolji, oni koji su na ranijim velikim smotrama ostvarili plasman za Evropske igre.

Bez obzira na plasman, Bijeljina će imati predstavnika na Evropskim igrama, pa samim tim uspjeh je već postignut.

Na igrama, reprezentacija BiH će nastupiti pod vodstvom Olimpijskog komiteta BiH. Zastupljeno će biti 19 sportova, 16 olimpijskih i tri neolimpijska sporta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA