Sastanak sa novoizabranim predsjednicima mjesnih zajednica

Način saradnje Savjeta mjesnih zajednica sa gradskom upravom i prioriteti koje je potrebno riješiti u mjesnim zajednicama bile su teme današnjeg sastanka gradonačelnika Miće Mićića sa 13 novoizabranih gradskih predsjednika Savjeta mjesnih zajednica.

Sastanak sa novoizabranim predsjednicima mjesnih zajednica

Na sastanku je dogovoreno da Savjeti na svojim sjednicama odrede šta je neophodno uraditi u određenoj mjesnoj zajednici, a gradska administracija će odrediti za svaku mjesnu zajednicu koordinatora da u njeno ime obavlja poslove u lokalnoj upravi.

- Nakon završenih izbora i formiranja Savjeta mjesnih zajednica potrebno je obezbjediti adekvatne uslove za njihov dalji rad . Neke mjesne zajednice imaju svoje prostorije ali nisu uslovne, dok neke nemaju prostor za rad i treba im omogućiti da zakupe prostorije u kojima bi radili. Neophodno je i da predsjednici Savjeta sarađuju sa predstavnicima zajednica etažnih vlasnika, jer samo tako ćemo brže i lakše odgovoriti potrebama građana, a naš grad učinti ljepšim i fukcionalnijim mjestom za život, istakao je gradonačelnik Mićić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA