Prijave za "Petrovdanski turnir" do 10. jula

Mjesna zajednica Brodac, petnaesti put po redu, uoči obilježavanja seoske proslave Petrovdana, organizuje turnir u malom fudbalu. Prijave ekipa su u toku.

Prijave za "Petrovdanski turnir" do 10. jula

Petrovdanski turnir će se održati 11. jula, na terenu sportskog centra Ribin u Brocu, sa početkom u 11 časova.

Nagradni fond turnira ove godine je 1400KM. Prvoplasiranoj ekipi pripast će nagrada od 1000 KM, drugoplasiranoj 300 KM, dok će ekipa koja zauzme treće mjesto osvojiti 100 KM.

"I ove godine očekujemo preko 15 ekipa iz Bijeljine i okoline ali i nekoliko ekipa iz Srbije. Pozivamo sve zainteresovane ekipe da se prijave za učešće na turniru a ljubitelje fudbala da dođu i svojim prisutvom podrže takmičare i uveličaju našu proslavu. Takođe želimo da se zahvalimo svim sponzorima koji su nam pružili podršku pri organizaciji turnira. To su: Apartmani Tojić - Zlatibor, d.o.o Mlin Dukat - Brodac, d.o.o Meridijana - Brodac, Kladionica Derbi Dvorovi, Butik Garfild Bijeljina, d.o.o. Trimiks - Dvorovi i Kafe Ribin Brodac", rekao nam je Vladan Panić, predsednik mjesne zajednice Brodac i organizator turnira.

Turnir se igra po sistemu 4+1, maksimalan broj igrča po ekipi je 10 a turnir će suditi sudije iz fudbalskog saveza Republike Srpske.

Ekipe se mogu prijaviti do 10. jula. Uplata po ekipi je 70 KM.

Prijave i informacije na brojeve telefona: 065/938-317 (Vaso) i 065/628-142 (Vladan)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA