Uprkos lošem vremenu održana prva revija boksa

Prethodnog vikenda, na gradskom trgu u Bijeljini, uprkos lošim vremenskim uslovima, održana je prva revija boksa, u organizaciji bokserskog kluba "Radnik" uz podršku Grada Bijeljina.

Uprkos lošem vremenu održana prva revija boksa

Iako se za subotu veče očekivalo loše vrijeme, bokseri koji su došli iz Slovenije, Srbije i više gradova Bosne i Hercegovine, nisu odustali od nastupa, pa se veliki dio mečeva održavao po laganoj kiši.

Kiša nije omela ni mnogobrojnu publiku, koja je pokazala da želi da podrži ovakav vid manifestacije.

"Da nije došlo do nevremena na trgu bi se vjerovatno našlo više hiljada ljudi. Iako smo razočarani vremenskom nepogodom, ona nas neće omesti da sledeće godine napravimo jos veći i ljepši spektakl", rekao je organizator ove manifestacije, Milenko Tomić.

Događaj nije bio propraćen najavljenim muzičkim i scenskim spektaklom, zbog mogućih vremenskih nepogoda koje su najavljene.

"Iako smo se trudili da sve bude profesionalno odrađeno i uložili mnogo novca, nevrijeme koje je počelo nekih sat vremena prije početka revije, poremetilo je čitavu organizaciju. Najviše je uticaja imalo na muzički program i specijalne svjetlosne efekte koje zbog kiše nismo smjeli uključivati. Iako je bilo propusta u samoj organizaciji čini se da su i gledaoci i učesnici zadovoljni otišli kući", dodao je Tomić.

Prva revija boksa na otvorenom organizovana je u čast Dana grada Bijeljine, a otvorio ju je načelnik gradskog Odjeljenja za privredu Mile Pejčić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA