Izložba učenika osnovnih škola na temu "Stop nasilju nad djecom"

Fondacija "Lara", u četvrtak, 30. jula 2015. godine, organizuje izložbu likovnih i literarnih radova učenika osnovnih škola iz Bijeljine, koji su učestvovali u nagradnom konkrusu na temu "Stop nasilju nad djecom".

Izložba učenika osnovnih škola na temu "Stop nasilju nad djecom"

Radovi će biti izloženi u Gradskom parku u Bijeljini, od 18 do 19 časova.

"Izložbom ćemo ujedno obilježiti Međunarodni dan prijateljstva uz ugodno druženje sa djecom i prolaznicima i zvanično proglašenje pobjednika konkursa i uručenje nagrada", kažu organizatori ove izložbe.

Nagradni konkurs za izbor najboljih učeničkih radova na temu "Stop nasilju nad djecom" organizuje se drugu godinu za redom i dio je projekta "Pomozimo djeci da žive bez nasilja" koji Fondacija "Lara" realizuje uz finansijsku podršku IN fondacije iz Banja Luke i Kinderpostzegels iz Holandije.

Projekat ima za cilj unaprjeđenje znanja učenika i nastavnog osoblja o prevenciji i mogućnostima zaštite djece od nasilja, kao i podizanje svijesti javnosti o ovom sveobuhvatnom problemu.

Za organizaciju događaja, pored Fondacije „Lara" zaslužni su i vršnjački edukatori okupljni u grupi Djeca protiv nasilja „Just cool it".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA