Vulićević i Abubakar u Etno selu

Đak sportska oprema i FK Zvijezda su prije nekoliko dana potpisali Ugovor o sponzorstvu Adidasove opreme na tri godine, koju će fudbaleri nositi u predstojećoj debitantskoj sezoni.

Vulićević i Abubakar u Etno selu

Promoteri Đak Sporta i Adidasa su popularni fudbaleri Partizana Miroslav Vulićević i Oumaru Abubakar, iz prostog razloga što i šampion Srbije nosi sportsku opremu ovog renomiranog svjetskog proizvođača.

Svečana promocija dresova i predstavljanje tima Zvijezde za sledeću sezonu, održaće se u četvrtak 06.08. u 20:30 časova u Etno selu Stanišići.

Bogat program i brojne zvanice uveličaće do sada neviđenu svečanost ove vrste na našim prostorima.

"Zahvaljujemo se ljudima iz Đak Sporta na čelu sa direktorom Sinišom Maletićem što su prepoznali potencijal Etno sela Stanišići i FK Zvijezde kao budućeg fudbalskog lidera ovih prostora i okruženja i za nas odabrali vruhunsku sportsku opremu koju nose najveći svjetski timovi. Igračima Zvijezde, pored sjajnih uslova za trening dodali smo i veoma važan segment koji se zove kvalitetna sportska oprema. Svečanost poklanjamo svim ljubiteljima fudbala u gradu Bijeljini", rekao je Miroslav Stanišić, predsjednik FK Zvijezde Etno selo Stanišići.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA