Dokazao da je moguće surfovati motociklom!

San australijskog kaskadera Robija Medisona se ostvario – uspeo je da napravi motocikl kojim može da se surfuje!

Dokazao da je moguće surfovati motociklom!

Uz minimalne modifikacije, motocikl, verovali ili ne, može postati vrlo dobro prevozno sredstvo za vodu!To je otkrio kaskader Robi Medison zvani Mado, poznat po tome što je u opasnim scenama menjao Danijela Krejga u filmu Skyfall.

Sa svojim za vodu adaptiranim motorciklom otputovao je do Tahitija i, kao što možete videti na snimku, koji je sjajno uradila kompanija DC, bez većih problema izmislio novu morsku zabavu - motosurf!

Međutim, Robi kaže da se, iako sve to izgleda vrlo lako, u jednom trenutku zabrinuo za svoj život.

„Sve vreme sam bio zabrinut kako ću fizički izvesti ovo. Mislim da se na fotografijama i snimcima ne vidi koliko je teško. Ne vidi se kada se talas razbija iza mene...

Tada sam pomislio da je to moj kraj! Nikada nisam tako snažno osećao da sam na pogrešnom mestu u pogrešnom trenutku", objašnjava Robi.

Čitav poduhvat je nazvan "Pipe Dream" po njegovoj, kako i sam kaže, sumanutoj ideji da umesto običnog zadnjeg točka stavi propelerski, a na prednji ugradi skijice.

„Nešto je kliknulo u mojoj glavi. Maštao sam da stavim skije na motocikl i vozim se po vodi. Bila je to glupa ideja u tom momentu, ali sam nastavio sa realizacijom, igrao se sa dizajnom i konceptima, što je na kraju dalo rezultate."

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA