Razvode se Gven Stefani i Gevin Rosdejl

Posle 13 godina zajedničkog života tokom kojih su dobili tri sina, pevačica grupe "No Doubt" Gven Stefani podnela je zahtev za razvod braka od Gevina Rosdejla, frontmena benda "Bush".

Razvode se Gven Stefani i Gevin Rosdejl

U zajedničkom saopštenju za medije Gven Stefani i Gevin Rosdejl navode da i dalje ostaju u dobrim odnosima.

„Uprkos tome što smo oboje došli do odluke da ne želimo više da budemo u braku, zajedno smo roditelji i posvećeni smo tome da naša tri sina rastu srećno i u zdravom okruženju. Molimo vas da poštujete našu privatnost tokom ovih dana", navodi se u saopštenju

.Dve muzičke zvezde upoznale su se još 1995. godine, kada su bendovi "Bush" i "No Doubt" bili na zajedničkoj turneji. Venčali su se 2002. godine.

Prema navodima američkih medija, Gven poseduje bogatstvo od 72 miliona evra, dok Gevin „vredi" 32 miliona evra.

Ovaj muzički par nije potpisao predbračni ugovor, na osnovu koga se, ako dođe do razvoda, imovina koja je stečena tokom zajedničkog života deli na pola.

Gven je zatražila zajedničko starateljstvo nad njihova tri sina: devetogodišnjim Kingstonom, tri godine mlađim Zumom i jednogodišnjim Apolom.

Prema navodima portala Hollywood Life, „hemija između ovog omiljenog poznatog para polako nestaje" i to je glavni razlog zašto se njih dvoje razvode. Navodno, već dugo ne žive zajedno i retko se viđaju.

Ipak, ovo nije prvi put da se piše o njihovom navodnom razvodu. Mnogi mediji su 2004. godine izveštavali da njihov brak neće opstati jer je pevačica saznala da Gevin ima ćerku Dejzi Lav iz veze sa Perl Lav, što je potvrđeno DNK testom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA