Tvorac Minecrafta: Imam milijarde, ali sam usamljen i nesrećan

Tvorac popularne igre Minecraft Markus Person objavio je tvitove u kojima otkriva da se, uprkos ogromnom bogatstvu, oseća usamljeno i nesrećno.

Tvorac Minecrafta: Imam milijarde, ali sam usamljen i nesrećan

Person je prodao svoju kompaniju Mojang Microsoftu za 2,5 milijardi dolara pre gotovo godinu dana.

Potrošio je oko 70 miliona dolara na osmosobnu vilu na Beverli Hilsu, a od tada je organizovao brojne žurke sa slavnim zvanicama na svom bazenu s kog se pruža pogled na Los Anđeles.

Neko bi rekao da uživa u životu kao malo koja osoba na planeti, ali on kaže da se nikad nije osećao usamljenije.

"Problem je u tome što kad dobijete sve, izgubite motivaciju da se i dalje trudite, a odnosi s drugim ljudima postaju nemogući zbog neravnoteže", tvitovao je on.

"Provodim se na Ibici s gomilom prijatelja i idem na žurke sa poznatim likovima, mogu da radim šta god poželim, a nikad se nisam osećao usamljenije. Pronašao sam divnu devojku, ali ona se plaši mene i mog načina života i odlučila je da ipak bude s normalnom osobom. Pokušao bih da budem kao Mask i spasavam svet, ali to bi me izložilo istoj vrsti se***a koji su me ubedili da prodam Minecraft. Ljudi mi kažu da je to normalno i da će proći. Dobro je to znati. Valjda ću se tada istuširati", napisao je Person u seriji tvitova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA