Da svaka sedmica bude dječija!

Ova sedmica je najveselija u godini jer je posvećena djeci. Ipak, treba svi da učinimo sve što možemo da svaka sedmica i svaki mjesec budu vrijeme u koje posvećujemo pažnju našim najmlađim sugrađanima, kako bi im omogućili dobre uslove za odrastanje i obrazovanje, istakao je gradonačalnik na tradicionalnom prijemu za djecu iz Vrtića "Čika Jova Zmaj" povodom Dječje nedelje.

Da svaka sedmica bude dječija!

"Vi zaslužujete da učite i igrate se u lijepo uređenim obdaništima i školama jer treba da izrastete u zdrave i obrazovane ljude koji će na najbolji način voditi ovaj Grad i biti roditelji neke nove djece", poručio je gradonačelnik Mićić svojim mladim gostima.

Gradonačelnik Mićić je ovom prilikom najavio da će sledeće godine biti izdvojeno oko milion konvertibilnih maraka za izgradnju vrtića u gradskom naselju Kruševlje u okviru projekta izgradnje nove škole u koju treba da pređu učenici iz sadašnje "Male škole" u Račanskoj ulicI.

"Grad je od svojih sredstava otkupio zemljište za školu, izradio projekat i ozidao objekat do druge etaže. Za završetak je potrebno oko dva miliona KM i nadamo se da će nam Vlada i Ministarstvo prosvjete i kulture pomoći da završimo ovaj objekat, najviše radi djece koja pohađaju nastavu u školi koja je krajnje neuslovna" dodao je Mićić

Na prijemu je izabran i dječji gradonačelnik Bijeljine - Marija Lukić koja je, kao potvrdu svoje nove dužnosti, od Gradonačelnika dobila ključeve zgrade Gradske uprave.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA