Od Brgula do Marakane

Spuštena je zavjesa na jesenji dio šampionata Prve lige Republike Srpske. Fudbaleri Zvijezde iz Etno sela "Stanišići" u debitantskoj polusezoni zauzeli su visoko četvrto mjesto, sa zavidnim bodovnim saldom i pozicijom koja im garantuje borbu za sam vrh.

Od Brgula do Marakane

Grupa entuzijasta koja je iz ljubavi prema rodnom mjestu 2009. godine osnovala FK "Zvijezda", klub kome je dala ime po istoimenoj planini koja se proteže iznad samog sela Brgula, sigurno nije ni slutila visine koje će dosegnuti za samo šest godina od svog osnivanja.

Redali su se uspjesi iz godine u godinu, išlo se iz ranga u rang, i danas niko ne sme da prognozira krajnji domet ovog po svemu uzonog kolektiva.

Danas je "Zvijezda" klub za respekt i poštovanje, organizovan na najvišem nivou, pa može kao takav biti uzor u svom okruženju. Uz možda najbolje uslove za trening i takmičenje, koje im omogućuje SC "Savo Milosević", ljudi u FK Zvijezda u prvi plan ističu ljudske resurse koje poseduju članovi njihovog seniorskog i omladinskog tima, zajedno sa svojim učiteljima.

Zbog svega gore navedenog, rukovodstvo kluba se potrudilo da na adekvatan način završi i ovu godinu tako što će odigrati prijateljsku utakmicu sa nekadašnjim prvakom Evrope i svijeta, vodećim timom Super lige Srbije, FK "Crvena Zvezda" iz Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA