Najpopularnije boje i trendovi noktiju za proljeće/ljeto 2011.

Ovo proljeće i ljeto, barem ako je suditi po popularnim nijansama boji za nokte, će biti veoma raznovrsno, razigrano i vedro.

Najpopularnije boje i trendovi noktiju za proljeće/ljeto 2011.

Kao i kod odjeće, kontrast između popularnih boja je velik - od intenzivnih, gotovo neonskih boja (kao što su to sada trenutno i ruževi) do boje kože i blijede ružičaste, od klasične tamno crvene do sive (nove crne ove sezone). Kako god bilo, svatko će ovdje pronaći ponešto za svoj ukus, a ako ste pravi modni sladokusac, sve od navedenog naći će svoje mjesto u vašem kozmetičkom ormariću.

Alexandre Herchcovitch izabrao je intenzivne boje noktiju kako bi bile u kontrastu s intenzivnim jarkim ružem. Električno zelene i plave nijanse, sjajne, ali ne i svjetlucave, ono su što je ovaj dizajner odabrao.

Boja kože i blijedo ružičasta dominirali su kod Vene Cave, Karen Walker, Ruffiana ali i mnogih drugih dizajnera. A u ovu grupu boja spada i veoma popularna boja lavande.

Siva je super trendi ove sezone. Crno je zamijenjeno drugim tamnim tonovima, ne samo u manikuri i šminki, već i odjeći i donjem rublju. Sjajne tamne, metalik ili mat sive i srebrne varijacije veoma su popularne. Što se kombinacije boja tiče - tamno siva i plava su pun pogodak.

Klasična crvena ponovo se vratila, u pratnji narančaste i boje fuksije. Sve su tri boje popularne u komplementarnoj kombinaciji ruža i laka za nokte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA