Stand Up komedija „Đavo iz jagode“ sutra u Bijeljini

Nova stand up predstava jednog od najboljih srpskih komičara Srđana Dinčića, pod nazivom “Đavo iz jagode”, biće održana 25. novembra u velikoj sali Centra za kulturu „Semberija“ sa početkom u 20.00 časova

Stand Up komedija „Đavo iz jagode“ sutra u Bijeljini
Srđan Dinčić široj javnosti je poznat kao jedan od scenarista emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", učesnik emisije "Četiri i po muškarca" i jedan od komičara koji učestvuju u emisiji "Stand up&more" na TV kanalu "Comedy central Extra".

Sredinom novembra, stand up Srđana Dinčića „Đavo iz jagode" krenuo je na turneju po gradovima u Srbiji i regionu, a u okviru koje će posjetiti i Bijeljinu.

Kako svoj novi stand up vidi Srđan Dinčić:

„Đavo iz jagode" je topla ljudska priča između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, tinejdžerka mrzi svijet a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promijeniti tok čovječanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mjesto pred televizorom sa koga se čuju vijesti da su neki ljudi umrli, ali da će se živjeti bolje. A sigurno hoće već sljedeće godine. Ili one tamo..."

Ulaznice za šou "Đavo iz jagode", mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu po cijeni od 5 KM.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA