FK Zvijezda 09: Pismo zahvale rukovodstvu FK Crvena Zvezda

Boris Stanišić, predsjednik FK Zvijezda 09, uputio je otvoreno pismo zahvalnosti rukovodstvu FK Crvena Zvezda iz Beograda. Sadržaj pisma u cijelosti prenosimo.

FK Zvijezda 09: Pismo zahvale rukovodstvu FK Crvena Zvezda

"Na povratku sa gostovanja ekspedicije FK Zvijezda 09 - Etno-selo Staništima, želimo da izrazimo fudbalerima i rukovodstvu FK Crvena Zvezda živu zahvalnost na srdačnom prijemu i trudu koji je uložen u organizaciji za nas jedinstvenog fudbalskog događaja.

Sumirajući predivne utiske, ostali smo dirnuti čvrstinom vaše vjere, živom nadom, DA SE VRATE SLAVNI DANI, uprkos nevoljama i teškoćama sa kojim se svakodnwvno suočavate.

Čuvaćemo snažna i lijepa sjećanja na svečanost prijateljske utakmice koju ste priredili za naše fudbalere i za nas, koji ćemo nadamo se nastaviti u našem rajskom Etno-selo Stanišićima, kao i sjećanja na susret sa najvišim rukovodstvom slavnog kluba.

Jučerašnjim susretom sa nekadašnjim prvakom Sveta i Evrope sa trenutno neprikosnovenom lideru Super lige Srbije, će nam poslužiti da nastavimo hrabro da krčimo svoj fudbalski put ka najvišim visinama.

Uvjerili smo se, da je iako pritisnuta finansijskim teškoćama Crvena Zvezda velika, a veličinu kluba određuje veličina ljudi koja ih vodi.

U ime fudbalera, stručnog štaba i rukovodstva FK Zvijezda 09, od srca hvala Predsedniku Svetozaru Mijailoviću, Gen.direktoru Zvezdanu Terziću, Sportskom direktoru Blažu Raosavljeviću, Šefu stručnog štaba Miodragu Božoviću, Sekretaru Goranu Negiću."

Etno selo Stanišići,

U Bijeljini, 24.11.2015.

Predsednik FK Zvijezda 09

Boris Stanišić sa porodicom

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA