Odsjek za odnose s javnošću Grada Bijeljina, poziva Vas na Forum odgovornosti

Odsjek za odnose s javnošću Grada Bijeljina, poziva Vas na Forum odgovornosti, koji će se održati 3. decembra u Galeriji Centra za kulturu, sa početkom u 16.00 časova

Odsjek za odnose s javnošću Grada Bijeljina, poziva Vas na Forum odgovornosti

Forum odgovornosti predstavlja jedan od oblika direktne komunikacije Gradonačelnika i predstavnika gradske uprave sa građanima, kojim ima za cilj jačanje transparentnosti rada lokalne uprave i povjerenja između lokalne vlasti i građana.

Upoznajte se sa ostavrenim i neostavrenim rezultatima lokalne uprave u tekućoj godini, kao i sa planom za narednu godinu.

Učestvovanjem u Forumu odgovornosti, Iskoristite mogućnost da direktno postavite pitanja odgovornima i da od njih dobijete odgovore o aktuelnoj situaciji u našoj lokalnoj zajednici.

Predstavnici lokalne uprave na čelu sa Gradonačelnikom će predstaviti realizovane aktivnosti u prvih devet mjeseci 2015. godine i plan aktivnosti za 2016. godinu.

Predviđeno vrijeme trajanja foruma odgovornosti je 90 minuta, a nakon uvodne prezentacije, građani će Gradonačelniku moći da postave pitanje iz nadležnosti Gradske uprave.

U zaključcima foruma biće sažeti planovi izvršne gradske vlasti do kraja 2016. godine koji će služiti kao polazna osnova za mjerenje rezultata njenog rada na narednom Forumu odgovornosti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA