Sjednica Skupštine grada 17. februara

Prva ovogodišnja sjednica Gradskog parlamenta, a 40 u ovom sazivu, održaće se u srijedu 17. februara, a na dnevnom redu naći će se niz interesantnih tema.

Sjednica Skupštine grada 17. februara

Prevashodno izvještaj o radu institucija u prethodnoj godini , prije svega Centra javne bezbjednosti o stanju bebzbjednosoti saobraćaja, stanju kriminaliteta na području Centra, a planirana je i rasprava o obezbjeđenju garancije od strane banke za uređenje korita rijeke Janje, te pristupne saobraćajnice u nselju Gvozdevići. Ove godine planiran su i kapitalne investicije na području grada o čemu će se raspravljati na narednoj sjednici.

Odbornici će raspravljati o izvještaju o realizaciji jesenje sjetve u 2015. godini kao i planu priprema za proljetnu sjetvu, a poslije kraće pauze, od marta bi se trebalo krenuti sa prenosima sjednica Gradskog parlamenta, za šta su sredstva obezbjeđena u budžetu.

Pored ovih tema, na dnevnom redu naći će se i program razvoja sporta za ovu godinu, plan razvoja socijalne zaštite i izvještaj o radu Centra za socijalni rad, te rad Turističke organizacije u prošloj godini.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA