Prisetio se sopstvenog identiteta posle 30 godina

Kanađanin koji je nestao pre 30 godina pošto je doživeo amneziju iznenada se setio svog identiteta i uskoro će biti ponovo spojen sa svojom porodicom, objavili su danas kanadski mediji.

Prisetio se sopstvenog identiteta posle 30 godina

Edgar Latulip je imao 21 godinu kad je pre 30 godina nestao iz doma za osobe sa specijalnim potrebama u provinciji Ontario, preneo je Bi-Bi-Si.

On se zatim ukrcao u autobus, ali je onda doživeo povredu glave od koje je, kako policija veruje, izgubio pamćenje.

Latulip je decenijama živeo na području Nijagarinih vodopada pod drugim identitetom pre nego što je počeo da doživljava povremene i nagle povratke sećanja.

On je to ispričao socijalnoj radnici, spomenuvši joj prezime Latulip, a kad je ona to proverila, ustanovila je da je još pre više decenija prijavljen nestanak jedne osobe sa tim prezimenom.

DNK testom je potvrđen pravi identitet Edgara Latulipa.Edgarova majka Silvija Vilson je za kanadski list Rekord izjavila da je šokirana vešću.

Prema podacima iz Mreže za nestale Severne Amerike, Edgar Latulip ima mentalnu dob dvanaestogodišnjaka.

Vilsonova je izjavila da je imala problematičan odnos sa svojim najstarijim sinom Edgarom, ali je dodala: „Želim da razgovaram sa njim i da mu pomognem kako god budem mogla. Samo želim da ga vidim".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA