Pokušao je da zaprosi svoju devojku na originalana način, ali završio u zatvoru zbog otmice

U pokušaju da budu originalni kada prose svoju izbaranicu, mnoge buduće mladoženje spremne su da naprave svakakve ludosti.

Pokušao je da zaprosi svoju devojku na originalana način, ali završio u zatvoru zbog otmice

Jedan od njih, iz Moskve potrudio se da njegova devojka zauvek zapamti taj trenutak, ali pamtiće ga i policija. Verovatno i on sam kada izađe iz pritvora.

Na izgled ništa nije ni asociralo na prosidbu. Mladić je uz pomoć prijatelja "kindapovao" svoju devojku na sred ulice i uvukao je u kola. "Žrtva" se nije previše opirala, kažu očevici. Nakon što su je ubacili u kola, vozač je ubrzao i na očigled šokiranih prolaznika odveo svoju "žrtvu".

U strahu da je devojka ozbiljno ugrožena, neko od onih koji su prisustvovali ovoj sceni pozvali su policiju, koja je za nekoliko minuta izašla na ulicu i krenula u potragu za otmičarima.

Zanimljivo je da je ova prosidba zapravo zamišljena kao interpretacija starih običaja koji su se i danas zadržali u nekim delovima centralane Azije i Kavkaza. Još zanimljivije je to što se sve dešavalo praktično ispred sedišta ruske obaveštajne službe.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA