GO SDS Bijeljina: Đurđevićeve spletke

Prethodnih dana internetom kruže fotografije naloga za isplatu preostalih naknada po osnovu odborničkog dodatka odbornika PDP-a u Skupštini Grada Bijeljina Dragane Čojić, uz komentare da je to dokaz da se nekim odbornicima unaprijed isplaćuju nadoknade, a da nekim odbornicima te nadoknade kasne.

GO SDS Bijeljina: Đurđevićeve spletke
"Pokretač ovih komentara - trenutni predsjednik Skupštine Grada Dragan Đurđević je ovim pokazao da ne poznaje način na koji funkcioniše trezorski sistem i pored dugogodišnjeg predsjedavanja gradskim parlamentom.Takođe, on nije svjestan da je upravo on naložio isplatu ovih nadoknada, s obzirom da je na nalogu za isplatu njegov potpis ili je svjesno zlonamjerno optužio gradonačelnika Miću Mićića da je on odobrio ovu transakciju, pa na osnovu toga traži njegovu ostavku", navodi se u saopštenju SDS-a .

Takođe iz SDS-a poručuju da na građanima Bijeljine ostaje da procijene da li Đurđević pokušava da skupi jeftine političke poene za sebe i svoju novokomponovanu koaliciju ili pokušava da pred novim političkim partnerima dokaže svoju odanost i svoj politički značaj.

Đurđevićeve tvrdnje je zdravo za gotovo prihvatila i najjača stranka u opozicionoj koaliciji na gradskom nivou, na osnovu čega se može pretpostaviti da se nastavlja zbunjenost SNSD-a u pogledu nastavka politike na lokalnom nivou.

"Kako će se završiti ova afera pokazaće vrijeme, ali u Bijeljini se sve jače čuju glasovi da Đurđević napusti mjesto prvog čovjeka Skupštine, s obzirom na njegove poteze prethodnih mjeseci i otežavanje rada Skupštine Grada Bijeljina", navodi se na kraju saopštenja GO SDS-a Bijeljina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA