Policija i ronioci jutros nastavili potragu za mladićem iz Bijeljine

Banjalučka policija i ronioci nastavili su jutros potragu za Milicom Kukić iz Laktaša i Milanom Inđićem iz Bijeljine koji su u dvije različite saobraćajne nesreće vozilima sletljeli u rijeku Vrbas, dok su tražeći mladića iz Bijeljine pronašli još jedno vozilo i u njemu tijelo nepoznate žene.

Policija i ronioci jutros nastavili potragu za mladićem iz Bijeljine
FOTO: Nezavisne novine

Jedna nesreća dogodila se u banjalučkom naselju Karanovac, na magistralnom putu Banjaluka - Jajce, kada je u rijeku Vrbas sletio putnički automobil marke pasat. Ronioci Ronilačkog kluba "Buk" tragaju za nestalom djevojkom koja se nalazila u automobilu.

Mladić Danilo Rakić, koji se nalazio u pasatu u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobio je teške povrede, ali je uspio da se spasi i on je odmah prevezen u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gdje je zadržan na liječenju.

U mjestu Surjan, opština Mrkonjić Grad, džip tojota je sletio u rijeku Vrbas nakon čega su dva lica uspjela da se spasu, dok se za trećim traga.

Prema izjava svjedoka Milan Inđić bio je za volanom džipa Toyota koji je juče oko 13 sati u mjestu Surjan u opštini Mrkonjić Grad sletio u Vrbas sa magistralnog puta Jajce - Banja Luka. S njim u vozilu nalazili bili su Željko Ostojić i Ninoslav Sović, obojica iz Bijeljine, koji su nekako uspjeli da se spase iz vozila, dok je Inđić nestao u vodi zajedno s džipom.

U oba slučaja policija i ronioci krenuli su u pretragu rijeke. Međutim, dok su tražili Inđića i Toyotu, potpuno neočekivano u vodi su pronašli automobil Škoda i u njemu tijelo nepoznate žene, prenosi Dnevni Avaz.

Vjeruje se da je i ona s puta sletjela u rijeku, ali vrijeme i detalji nesreće za sada nisu poznati. Škoda i tijelo su izvučeni iz rijeke, a još se utvrđuje da li je žena bila sama u automobilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA