Napadi na policijske službenike u Bijeljini i Loparama

Centar javne bezbjednosti Bijeljina u protekla 24 časa, zabilježio je dva napada na policijske službenike.

Napadi na policijske službenike u Bijeljini i Loparama

Napadi su zabilježeni u Bijeljini i Loparama. Policijska stanica Bijeljina, 05.05.2016. godine u 02,20 časova zaprimila je prijavu, da je u ulici Meše Selimovića u Bijeljini, ispred ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda.

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mjesta i utvrdili da nije došlo do narušavanja javnog reda i mira, nego da je spor nastao zbog visine računa.

Tom prilikom od strane dva lica fizički je napadnut policijski službenik Policijske stanice Bijeljina koji je zadobio tjelesne povrede.

Identifikacijom lica utvrđeno je da se radi licu M.G. (1985) i M.M.(1987).

Alkotestiranjem lica utvrđeno da lice M.G. ima 1,73 g/kg alkohola u organizmu, a lice M.M. iz Modrana-Bijeljina 1,17g/kg alkohola u organizmu.

Od strane policijskih službenika lica su lišena slobode.

Navedena lica su uz izještaj o postojanju osnova sumnje da su počinila krivično djelo '' Napad na ovlašteno službeno lice u vršenju slubene dužnosti'' predata u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Policijski službenik Policijske stanice Lopare, zadobio je lakše tjelesne povrede, prilikom postupanja po prijavi da je u ugostiteljskom objektu u Priboju -Lopare narušen javni red i mir.

Policijskom službeniku povrede je nanelo lice N.S. ( 1982) iz Lopara, koji je i lišen slobode. Protiv lica N.S. nadležnom tužilaštvu sledi izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je isti počinio krivična djela '' Napad na ovlašteno službeno lice u vršenju slubene dužnosti'' i '' Laka tjelesna povreda''.

Centar javne bezbjednosti Biejljina, najoštrije osuđuje ovakvo ponašanje građana prema policijskim službenicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA