Uhapšeni pijani napadači na policajace

Miladin Gligić (31) i Milan Mlađenović (29) uhapšeni su nakon što su u Bijeljini pretukli policajca, a zbog sličnog napada na policijskog službenika u Priboju, opština Lopare, priveden je Neđo Stijepić (34), potvrdio je izvor iz policije.

Uhapšeni pijani napadači na policajace

Sva trojica napadača, kako saznaju "Nezavisne", alko-testirana su i utvrđeno je da su bili pijani.

Na meti Gligića i Mlađenovića policajac se našao ispred bijeljinske diskoteke "Džil", u Ulici Meše Selimovića, i to nakon što je policiji prijavljeno da je ispred tog objekta došlo do narušavanja javnog reda, a ispostavilo se da je riječ o sporu zbog visine računa.

"Došlo je do svađe i policajci su pokušali da je smire. Utom su se pojavili Gligić i Mlađenović, koji su se umiješali u svađu, te su napali policajca, koji je zadobio povrede lica usljed udarca šakom", rekao je sagovornik "Nezavisnih".

Gligić je, kako nam je potvrđeno, imao 1,73 g/kg alkohola u organizmu, a Mladenović 1,17g/kg, i obojica su uhapšeni.

Povrijeđen je i policajac Policijske stanice Lopare, koji je zadobio lakše povrede tokom postupanja po prijavi da je u kafani MB u Priboju narušen javni red i mir.

"Ustanovljeno je da je Stijepić prvo napao jednu ženu, a kada je došla patrola, udario je policajca. Napadač je imao oko 0,9 grama po kilogramu alkohola u organizmu", rekao je naš sagovornik.

Centar javne bezbjednosti Bijeljina najoštrije je osudio ovakvo ponašanje prema policajcima. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA