Pitona stavio u pantalone pokušavajući da ga ukrade

Jedan muškarac u SAD pokušao je da iz pet šopa ukrade bebu pitona tako što ju je sakrio u svoje pantalone, ali su mu plan osujetili zaposleni u prodavnici koji su neobičnu scenu uočili na snimku nadzorne kamere.

Pitona stavio u pantalone pokušavajući da ga ukrade

Ušavši u prodavnicu životinja u Sent Pitersburgu na Floridi, Trevis Trider je otvorio vratanca na vivarijumu i izvukao mladog pitona, a potom ga diskretno ubacio sebi u pantalone, i to mu nije bilo prvi put, prenosi danas francuska televizija BFM.

Zaposleni u prodavnici, koji su u službenoj prostoriji posmatrali šta se dešava ispred vivarijuma sa zmijama, kažu da su odlučili da sačekaju nekoliko minuta i da vide šta će kradljivac sledeće uraditi.

„Očigledno, uzeo nam je najskuplju zmiju", ističe Stiv Silk, vlasnik pet šopa.

Kada je nestrpljenje dostiglo vrhunac, najkrupniji među osobljem krenuo je u susret lopovu kako bi pokušao da ga urazumi, ali je on pokušao da pobegne.

Zaposleni su ipak uspeli da ga zadrže i pozvali su policiju. Silk kaže da su zaposleni poslednjih meseci primetili kako im zmije nestaju nakon što Trider uđe u prodavnicu.

Tokom devet proteklih meseci, Trider je iz tog pet šopa ukrao dva pitona, koje je potom prodao putem interneta, navodi francuska televizija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA