Kolašinac peca na asfaltu

To što je lokalna vlast prilično okasnila kada je riječ o proljećnoj sanaciji gradskih saobraćajnica, do sada nisu kritikovali iz lokane opozicije, ali su mladi Kolašinci našli način da se na tu temu našale na društvenim mrežama.

Kolašinac peca na asfaltu

Samouki vajar Mladen Karišik, čije skulpture od granja ukrašavaju centar grada, postavio je na svom fejsbuk profilu fotografiju na kojoj, u ribolovačkoj opremi, peca u jednoj od rupa u Mojkovačkoj ulici.

Tom ulicom se ulazi u grad iz smjera Podgorice, odnosno Mojkovca, pa je jedna od najprometnijih.

"U Kolašinu danas, nikad više zastava i rupa u isto vrijeme. Praznik za pecaroše...", prokomenatrisao je Karišik svoju fotografiju.

Pored Mojkovačke, još nisu sanirane ni rupe na saobraćajnici, koja prolazi pored gradske kapela, ali i 13. jula, pored Odjeljenja bezbjednosti.

Iz kolašinske lokalne uprave tvrde da će stanje uskoro biti znatno bolje. Prema riječima potpredsjednika opštine Đura Miloševića, u toku je obrada rupa, poslije čega će se one krpiti.

"U toku su, kao što znate praznični dani, koji su prolongirali završetak tog posla. Čekamo da se sve rupe na ulicama obrade, to jest, isijeku, nakon čeka ćemo sanirati kritične djelove. Taj posao radi Komunalno preduzeće, a sredstva se izdvajaju iz kapitalnog budžeta. Uskoro će sve biti završeno", rekao je je on.

Milošević za Kariškivu fotografiju kaže da je duhovit i kreativan način da se uputi kritika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA