Obilježena krsna slava Doma zdravlja Bijeljina (Foto)

Danas je lomljenjem slavskog kolača u prostorijama Doma zdravlja Bijeljina obilježena krsna slava ove ustanove, Sveti Ćirilo i Metodije.

Obilježena krsna slava Doma zdravlja Bijeljina (Foto)

Direktor ove ustanove, dr Zlatko Makimović je izjavio da je današnji dan prilikа da se аnаlizirа štа je od planiranog postignuto u periodu između dvije slаve i konstatovao da i ove godine imaju razloga za zadovoljstvo jer je ostvaren napredak u poslovanju Doma zdravlja.

"Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da je dosta toga urađeno i da je postignut uspjeh. Ovo rukovodstvo Doma zdravlja je pokazalo da se izazova ne plaši, spremni smo da podignemo ljestvicu, da radimo neke nove stvari i zbog toga nas i uspjeh prati cijelo vrijeme", rekao je Maksimović.

"Imamo velike planove za narednu godinu i nadamo se da ćemo sve uspješno realizovati na zadovoljstvo naših korisnika i svih stanovnika Semberije", dodao je Maksimović.

Nаkon lomljenjа slаvskog kolаčа u prisustvu brojnih zvаnicа, zаposleni i gosti su nаstаvili druženje uz svečаni ručаk u Etno selu "Stanišići".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA