Pohod na četvrti trofej

Finalni susret 23. Kupa Republike Srpske u fudbalu biće odigran u srijedu, 25. maja sa početkom u 17 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini, a za pehar će se boriti domaći Radnik i Sloboda iz Novog Grada.

Pohod na četvrti trofej

"Nastojaćemo da ovu sezonu krunišemo osvajanjem Kupa RS, po četvrti put u istoriji, jer smo svjesni da smo kvalitetniji tim, te očekujemo pobjedu u finalnom odmjeravanju snaga", rekli su u  upravi kluba FK Radnik.

Desni bek bijeljinskog Radnika Dušan Hodžić je istakao da Kup utakmice nose sa sobom uvijek iznenađenja, tako da ulogu favorita moraju opravdati na najbolji mogući način.

"Činjenica je da je Sloboda iz Novog Grada prvoligaš, ali to nas ne treba zavaravati, jer ćemo pred sobom imati veoma motivisanog protivnika, koji neće imati šta da izgubi. Cijenimo igrače iz Slobode, ali smo ovoga puta mi u velikoj prednosti za finale. Igrači su svjesni važnosti utakmice i vjerujem da će dati sve od sebe da osvojimo Kup RS", rekao je Hodžić.

Utakmicu u Bijeljini sudiće Dražen Vasiljević iz Doboja.

Po završetku utakmice na Trgu je planirana organizovana proslava sa početkom od 20 časova.

Zahvaljujući generalnom sponzoru Nektar pivu, svi gledaoci sa kupljenim ulaznicama će moći još jednom da pozdrave fudbalere Radnika i sve druge zaslužne za najveće uspijehe kluba, kao i da uživaju u Nektar pivu, roštilju i koncertu OK Benda!

Cijene pića i specijaliteta sa roštilja za ostale posjetioce slavlja će biti po simboličnim cijenama, a čitav prihod je namijenjen klubu.

FK Radnik je finalista Kupa Republike Srpske bio 2007, 2009, 2011. i 2016. godine, dok je trofej do sada osvojio tri puta - 2010, 2013. i 2014 godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA