Promocija knjige "Lekari" Gorana Milašinovića

Danas će, u Narodnoj biblioteci ''Filip Višnjić'', sa početkom u 18,00 časova, biti održana promocija knjige ''Lekari'', autora Gorana Milašinovića iz Beograda.

Promocija knjige "Lekari" Gorana Milašinovića

Predstvaljanje knjige organizuju Narodna biblioteka ''Filip Višnjić'' Bijeljina i Srpsko prosvjetno i kulturno društvo ''Prosvjeta'' - Gradski odbor Bijeljina.

Goran Milašinović je kardiohirurg, diretor Pejsmejker centra Instituta za kardiovaskularne bolesti Kliničkog centra Beograd.

Pored zbirke priča ''Lekari'' objavio je zbirku pjesama ''Neistraženi bolovi'', epistolarni roman ''Voltin luk'' (sa Živojinom Pavlovićem) i romane ''Heraklov greh'', ''Posmatrač mora'', ''Camera obscura'', ''Apsint'', ''Maska Sofije de Montenj'', ''Trougao, kvadrat'' i ''Rascepi''.

Knjiga "Lekari", između ostalog govori o tome važi li Hipokratova zakletva i u privatnom životu? Šta se krije iza bjeline mantila, kakvi su njihovi životi i njihove tajne?

Zavjet dat Hipokratu obavezuje i nosi se kao breme kroz život omeđen moralnošću i humanizmom, ali veoma često, prate ga potresne i istinite priče o ljubavi i mržnji, strastima i strahovima.

Lekari su literarno ubjedljivo svjedočenje iz prve ruke o ljubavnim, životnim i poslovnim nedoumicama pripadnika profesije od koje zavise naši životi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA