Ćorić pozvao Mektića da ispita korupciju u redovima SDS-a

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić pozvao je ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića da ispita korupciju u redovima SDS-a u Bijeljini jer je, kako kaže, očigledno da u ovom gradu odbornici iz opozicije godinama prelaze u redove SDS-a i tako postaju dio skupštinske većine.

Ćorić pozvao Mektića da ispita korupciju u redovima SDS-a

Ćorić je naveo da je ubijeđen da se današnja Mektićeva izjava da "u Bijeljini ima političke korupcije" odnosila isključivo na one koji su pod sumnjivim okolnostima prešli iz redova SNSD-a i DNS-a u SDS.

"Siguran sam da postoji potreba da se u vezi sa ovim zajedno borimo protiv `političke pijace` u Bijeljini i protiv korupcije u smislu zloupotrebe odborničkih mandata", rekao je Ćorić Srni. On je dodao da je ovdje riječ o zloupotrebi volje građana u Bijeljini.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina, povodom današnje izjave gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića da SDS neće dozvoliti zaustavljanje započetih projekata u ovom gradu, rekao je da nova skupštinska većina nema namjeru da to učini.

"Naprotiv, želimo da pokrenemo i nove projekte, ali želimo da spriječimo bilo kakav oblik korupcije posredstvom projekata, kao i bilo kakav oblik kupovine glasova na osnovu istih", istakao je Ćorić.

On je, povodom današnjeg komentarisanja lidera SDS-a Mladena Bosića u Bijeljini da je bilo prelazaka među političkim strankama na republičkom nivou, rekao da je očigledno da je SDS u "nokdaunu".

"To potvrđuje činjenica da su tri nosioca lista SDS-a na opštim izborima 2014. godine već napustila SDS, a samim tim i veliki broj poslanika je napustio ovu stranku", rekao je Ćorić.

Ovo, napominje Ćorić, potvrđuje i da današnje stanje u SDS-u nije onakvo kakvo bi rukovodioci željeli da bude.

"To potvrđuju i najave još nekih poslanika ove stranke koji imaju namjeru da otkažu povjerenje politici Mladena Bosića u zajedničkim institucijama BiH", zaključio je Ćorić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA