Nova kuća za porodicu Cvjetinović

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić posjetio je gradilište kuće porodice Mileta Cvjetinovića u naselju Burum u Gornjem Crnjelovu. Kuća se gradi sredstvima Grada Bijeljina i Crvenog krsta, s obzirom na to da je prethodna kuća porodice Cvjetinović postala neupotrebljiva nakon poplave 2014. godine.

Nova kuća za porodicu Cvjetinović

- Ova porodica je bila socijalno ugrožena porodica i živjela je u trošnoj kući i prije poplave 2014. godine. Poplava je napravila je veliku štetu, pa je objekat u kome su živjeli postao potpuno neuslovan za stanovanje, te je Gradska uprava odlučila da pomogne Cvjetinovićima i obezbijedi im krov nad glavom. Zbog tenderskih rokova nije bilo moguće da izgradnja počne ranije, ali se nadamo da će sada, kada su obezbijeđena sredstva, objekat uskoro biti završen - naveo je gradonačelnik Mićić.

Projekat izgradnje nove kuće Gradska uprava je kandidovala kod Crvenog krsta s kojim je dogovoreno da Gradska uprava obezbijedi oko 5.000 KM za izgradnju temelja kuće i infrastrukturu, a Crveni krst će finansirati ostale radove u vrijednosti od oko 25.000 KM.

Porodica Cvjetinović, koju sem Mileta čine i njegova supruga, kćerka koja je samohrana majka i unuka, dobiće kvalitetan objekat za stanovanje od 50 kvadrata.

- Zahvalan sam Gradskoj upravi i Crvenom krstu jer su shvatili kakav problem smo imali i što će nam omogućiti da dobijemo novu kuću. Posebno se radujemo zbog naše unuke koja je još beba i koja će uskoro živjeti u normalnim uslovima - poručio je Cvjetinović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA