Evo kako je Džoni Dep reagovao na optužbe Amber Herd

Džoni Dep nije se pojavio na sudskom saslušanju u kojem ga je Amber Herd optužila za nasilje u porodici, ali njegovi advokati smatraju da se glumica služi manipulacijom ne bi li se finansijski osigurala.

Evo kako je Džoni Dep reagovao na optužbe Amber Herd

Pravni zastupnici holivudskog glumca tvrde da je zabrana prilaska protiv Depa, koju je Amber zatražila od suda, rezuultat negativnih medijskih napisa o glumici, i da je sve to uradila kako bi izvukla finansijsku korist iz razvoda, navodi se u sudskim dokumentima, a prenosi Independent.co.uk. Dep nije prisustvovao saslušanju jer je bio van zemlje.

- On nije u mogućnosti da prisustvuje saslušanju i nije čuo za konkretne Amberine optužbe protiv njega. On u svakom slučaju nema nameru da bude u njenoj blizini - navela je glumčeva advokatica Lora Vaser i dodala:

- Amber pokušava da unapred obezbedi povoljan finansijski ishod za sebe tako što optužuje za nasilje. Njen zahtev za zabranu prilaska, kao i njeni finansijski zahtevi samo su njena reakcija na negativnu medijsku pažnju koja je dobila ove nedelje nakon što je podnela zahtev za razvod.

Pod negativnom medijskom pažnjom advokatica je mislila na komentare koji su se mogli pročitati u medijima zbog toga što je glumica podnela papire za razvod samo nekoliko dana nakon što je preminula Depova majka Beti Su.

U zahtevu za razvod koji je podnela ranije ove nedelje, Amber je navela nepomirljive razlike kao razlog, a juče se pojavila na sudu sa vidnom modricom na licu, kako bi zatražila zabranu prilaska, navodeći da je Dep fizički nasrnuo na nju prošle nedelje, ali da je trpela nasilje i ranije tokom njihovog braka.

- Živim u strahu da će se Džoni vratiti u naš stan nenajavljen da bi me terorisao, fizički i emotivno - napisala je ona u sudskim dokumentima. Sudija u Los Anđelesu odobrio je privremenu zabranu prilaska, a Amber je dobila i pravo da stanuje u njihovom zajedničkom domu.

Ipak, sudija je odbio njen zahtev da dobije puno starateljstvo nad njihovim psom Pistolom, kao i da Depu bude naloženo da odlazi na kurs kontrole besa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA