Ekonomska i Muzička škola proslavile matursko veče (FOTO)

Ovogodišnje maturske svečanosti u Bijeljini završene su maturskom šetnjom i proslavom učenika Ekonomske i Muzičke škole.

Ekonomska i Muzička škola proslavile matursko veče (FOTO)

Nakon okupljanje i fotografisanja, maturanti su prošetali do hotela "Drina", gdje će do kasnih večernjih časova svi zajedno na jednom mjestu, slaviti završetak srednjoškolskog obrazovanja.

Tradicionalni defile gradskim ulicama ispratio je veliki broj građana Bijeljine, među kojima su bili brojni roditelji, prijatelji i rođaci koji su izašli da pozdrave još jednu generaciju maturanata koji su svojom mladalačkom ljepotom i osmijesima plijenili pažnju prisutnih.

143 učenika Ekonomske i 14 učenika Muzičke škole ove godine je završilo svoje srednjoškolsko obrazovanje. Mjesta za tugu zbog rastanka sa drugarima nije bilo, jer će, kako kažu, zauvijek čuvati svoja prijateljstva.

"Ovo je divna generacija, koja je postigla dosta uspjeha. Njihove aktivnosti vezane za maturu pokazuju da su oni zreli ljudi koji znaju osnovne temelje koji su potrebni za jednu pravu ličnost i da su osposobljeni za nastavak daljeg školovanja i života" rekao je direktor Ekonomske škole Duško Đurić.

"Đak generacije je učenica Valentina Arsenović, koja je pored odličnog uspjeha ostvarila i značajne rezultate na više takmičenja", dodao je Đurić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA