Koncert Dušana Sekulića: Rasprodate karte za 07., u toku rezervacije za 08. jun

U Centru za kulturu u Bijeljini, 07. juna, biće održan koncert "Accordion fantasy" na kome će nastupiti Dušan Sekulić, svjetski virtouz na harmonici, uz pratnju više od 20 izvođača.

Koncert Dušana Sekulića: Rasprodate karte za 07., u toku rezervacije za 08. jun

Koncert se organizuje u sklopu turneje „Ljubav nije samo riječ'' u organizaciji Rotaract kluba Bijeljina.

Sredstva koja budu prikupljena od ulaznica namijenjena su za kupovinu didaktičkih sprava namijenjenih djeci sa posebnim potrebama za jedno dječije igralište u Bijeljini.

Koncert je osmišljen kao performans Dušana Sekulića i njegovih gostiju, koji će izvesti niz klasičnih i modernih popularnih numera uz pratnju plesnih i glumačkih koreografija.

Kompozicije Bramsa, Baha, Mocarta, Franka Angelisa u raskošnoj interpretaciji ovog virtuoznog umjetnika dobijaju sasvim novu vrijednost i poseban zvuk, podjednako kao i njegove obrade svjetskih muzičkih hitova poput „Smooth criminal" - Majkl Džekson, „Master of puppets" - Metalica „Cry me a river" Justin Timberlak.

Karte za koncert koji se održava 7. juna su rasprodate. Za novi koncert 08. juna, koji će se održati ako bude dovoljno interesovanja, ulaznice se mogu rezervisati putem broja telefona Centra za kulturu Semberija: 055 204 202

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA