Džinovski aligator prestravio golfere na Floridi

  • VIDEO
  • 31. May 2016.

Izuzetno veliki aligator snimljen je kako lagano prelazi preko golf terena na Floridi, a prestravljeni ljudi samo su nepomično u čudu gledali džinovskog gmizavca.

Džinovski aligator prestravio golfere na Floridi

Čarls Helms je uživao u opuštajućem popodnevu sa prijateljem na „Bafalo Krik" terenima za golf u Palmetu kada je spazio džinovskog aligatora kako ide u njihovom pravcu.

Prirodno, polako su se udaljili sa putanje ogromnog predatora, a onda i izvadili telefone da ovekoveče nesvakidašnju scenu.Isprva mu se zbog veličine aligatora činilo da je u pitanju neka šala, ali je ubrzo shvatio da se radi o pravoj grdosiji.

„Bio sam u potpunom šoku i bez reči. U jednom trenutku zastao je i legao, a ubrzo je ustao i nastavio prema velikom jezeru", rekao je Helms kasnije za Ej-Bi-Si.

Prema njegovoj proceni, aligator je bio oko 4,5 metra dugačak.Ovo izgleda nije ni njegovo prvo pojavljivanje na terenima. Navodno je često viđen gost na zelenoj površini.

„Ne smeta igračima, a ni oni njemu. On je kao maskota naših terena. Ovde je već dugo vremena. Čini nam se da je oko pet metara dugačak", istakla je Vendi Šofild, radnica na terenima.

Najveći uhvaćeni aligator u SAD bio je dužine 4,8 metara i težine 353 kilograma.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA