Kako da vam obrve ponovo rastu

Zdrave, guste obrve, kakvim se mogu pohvaliti glumice Lili Kolins i Kara Delevinj, popularne su već nekoliko godina. Ipak, ženama kojima dlačice iznad očiju jednostavno više ne rastu, lepe obrve su samo san.

Kako da vam obrve ponovo rastu

Devedesetih godina prošlog veka bilo je u modi negovati izuzetno tanke obrve poput Pamele Anderson, pa su pripadnice nežnijeg pola sebi ostavile trag koji je teško popraviti.

Nadu daju reči Sanje Vučetaj, mejkap umetnice koja je za magazin Meri Kler objasnila da je preterano čupanje samo jedan od razloga zbog kojih obrve ne rastu.

Sanja tvrdi da većina žena obrve tretira poput kože lica, a ne kose, što je velika greška.

„Dlake na obrvama su mnogo mekše i nežnije od kose", objašnjava Sanja, dodajući da su zbog toga veoma podložne nagomilavanju prašine i masti, a ukoliko ih ne negujete, na njima se može pojaviti i perut!

Poznato je da se začepljenjem korena dlake sa puno proizvoda za kosu ne dozvoljava novi rast dlačica, a isto je i sa obrvama.

One se svakodnevno prekrivaju kremama za lice, proizvodima za obrve i šminkom, čime se začepljuje folikul i ne dozvoljava se dalji rast.Sanja tvrdi da njeni klijenti izbegavaju da mažu kreme i slične proizvode na obrve i da su rezultati odlični.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 11:00

    11°C
  • 14:00

    14°C
  • 17:00

    15°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

183 cm

Promjena: 5cm

Sava Jamena

361 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 20. Apr 2024. 07:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI