Festival dječijeg fudbala na sportskim terenima Etno sela "Stanišići" (FOTO)

Sportski tereni Etno Sela Stanišići danas su mjesto susreta oko dvije i po hiljade mladih fudbalera koji su došli na drugi Međunarodni dječiji fudbalski festival da odmjere svoje igračko umijeće i pokušaju osvojiti trofej posvećen velikom Iliji Panteliću, nekadašnjem golmanu Vojvodine i reprezentacije Јugoslavije.

Festival dječijeg fudbala na sportskim terenima Etno sela "Stanišići" (FOTO)

Učešće na turniru je uzelo više od 130 ekipa iz BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Rumunije, Mađarske, Austrije, Ukrajine, Poljske, Slovačke, Italije, Švedske, Nigerije i drugih zemalja.

"Ovo je veliki događaj za sve nas, jer će svi ljubitelji fudbala imati priliku da na jednom mjestu vide velike klubove iz regiona, Republike Srpske, BiH, ali i Evrope. Ovakvi turniri su uvijek davali dosta talenata, dosta dobrih igrača i očekujem da na ovom turniru zablistaju neka nova djeca, neka nova lica i da u budućnosti postanu velike zvijezde u svijetu fudbala", rekli su organizatori fudbalskog Festivala.

Glavni partneri u organizaciji takmičenja su FS BiH, Grad Bijeljina, FS Republike Srpske, FS Srbije i Etno Selo "Stanišići".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA