Dječiji fudbalski festival opravdao očekivanja

Drugi po redu turnir "Trofej Ilija Pantelić” završen je u nedelju, 26. juna. Mladi fudbaleri tri dana su se družili u sportsko-rekreativnom kompleksu Etno sela Stanišići, gdje su se takmičili za drugi trofej posvećen velikom Iliji Panteliću, nekadašnjem golmanu Vojvodine i reprezentacije Јugoslavije.

Dječiji fudbalski festival opravdao očekivanja

Oko 2.500 mladih fudbalera, od 23. do 26. juna 2016. godine, takmičili su se na Turniru "Ilija Pantelić" u osam različitih kategorija, a među njima su se našle ekipe iz BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Rumunije, Mađarske, Austrije, Ukrajine, Poljske, Slovačke, Italije, Švedske, Nigerije i drugih zemalja.

Jedan od najmasovnijih turnira za igrače mlađih kategorija u Evropi, još jednom je opravdao svoju svrhu i očekivanja učesnika i gostiju.

Najbolje ekipe i pojedinci, otišli su kućama sa peharima, medaljama i nagradama, a svi zajedno sa lijepim utiscima o vremenu provedenom u divnom ambijentu Etno sela „Stanišići", sklopljenim prijateljstvima i sa obećanjem da će se vratiti narednog ljeta.

Tokom 3 takmičarska dana ljubitelji fudbala, imali su priliku da uživaju u atraktivnim potezima, efektnim golovima, a direktni učesnici u jednom velikom i lijepom iskustvu koje će im ostati u sjećanju za cijeli život.

"Organizacija turnira, sigurno nije bila savršena jer uvijek može i mora bolje. Organizacioni odbor „Trofeja Ilija Pantelić" je uložio maksimalan trud da takmičenje prođe u najboljem redu i da ispoštuje svakog gosta. Koliko smo u tome uspjeli, sud će dati učesnici. Zapamtili smo sve primjedbe i dobronamjerne savjete, koji će nam pomoći da u narednim godinama budemo još bolji i profesionalniji. Želimo da nam se naši gosti ponovo vrate i da im tada bude još ljepše", rekli su organizatori turnira.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA