Ubica i ubijeni od ranije poznati policiji

U Bijeljini se vrše pretresi na više lokacija u gradu s ciljem lociranja i hapšenja počinioca krivičnog djela ubistva, a ubica i ubijeni su od ranije poznati policiji i osuđivani su za krivična djela, izjavio je sinoć načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina Žarko Ćosić.

Ubica i ubijeni od ranije poznati policiji

Ćosić je dodao da policija intenzivno preduzima neophodne operativo-taktičke i istražne radnje s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela ubistva.

On je na konferenciji za novinare rekao da se, prema do sada prikupljenim podacima, Siniša Glamočanin, koji je ubijen juče poslije 15.00 časova, po prethodnom dogovoru sa još jednim licem, dovezao do Ulice Hajduk Veljko, gdje se sastao sa tridesetosmogodišnjim M.R. iz Bijeljine.

Nakon susreta, kaže načelnik CJB Bijeljina, otišli su da nasamo razgovaraju u susjednu ulicu, a ubrzo nakon toga došlo je do pucnjave i tom prilikom Glamočanin je na licu mjesta smrtno stradao.

"Nakon izvršenog ubistva, M.R. se udaljio sa lica mjesta putničkim automobilom `mercedes ML` crnogorske registracije, koji je koristio Siniša Glamočanin", naveo je Ćosić i dodao da je automobil u međuvremenu pronađen u blizini rijeke Drine u mjestu Popovi.

On je napomenuo da policijski službenici, u saradnji sa Okružnim tužilaštvom u Bijeljini, preduzimaju sve mjere na utvrđivanju motiva izvršenja ovog krivičnog djela i hapšenju izvršioca.

Srna nezvanično saznaje da policija traga za Miletom Rosićem iz Bijeljine.

Foto: Srna

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA