Amerikanac postao prvi igrač koji je uhvatio sve pokemone

Američki korisnik Reddita postao je prvi igrač koji je uhvatio sve pokemone i završio Pokemon Go igricu u Sejvernoj Americi.

Amerikanac postao prvi igrač koji je uhvatio sve pokemone

Korisnik ftv_hodor dostigao je nivo eksperta u igrici nakon što je uhvatio svakog pokemona dostupnog u SAD-u, što je ukupno 142.

Rekao je kako je imao mnogo posla i hodanja dok ih je uhvatio.

Prešao je 153,2 kilometra, a uhvatio ih je 4.269. Ipak, nedostaje mu ih nekoliko koji nisu dostupni u SAD-u, a to su Ditto, Articuno, Zapdos, Moltres, Mewtwo i Mew za koje ne postoji informaciju da li ih uopšte ima u igrici.

Nije uhvatio ni tri pokemona koja su dostupna samo u njihovim regijama - Farfetch'd (dostupan u Aziji), Kangaskhan (Australia i Novi Zeland) i Mr. Mime (samo ui Evropi).

"Već sam rezervisao letove za Evrpu i Aziju. Šalim se. Nemam planova da ganjam pokemone u drugim regijama jer mislim da su namijenjeni samo za te regije", rekao je.

Apelovao je da se igrica unaprijedi za igrače iz ruralnih područja kazavši kako je vrlo teško naći bilo kojeg pokemona u selima.

"Šteta je što igrica ne radi tamo jer bi bilo izuzetno zabavno da stvarno istražite dijelove van grada u ovoj igrici", rekao je ftv_hodor.

Mnogi Pokemon Go masteri prodaju svoje račune za hiljade evra na eBayu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA