Mitrović: SRS ima podršku 11,2 odsto birača u Bijeljini

Srpsku radikalnu stranku u ovom trenutku podržava 11,2 odsto biračkog tijela u Bijeljini, što je značajan rast popularnosti u odnosu na prethodne lokalne izbore, izjavio je predsjednik Gradskog odbora SRS Bijeljina Milenko Mitrović.

Mitrović: SRS ima podršku 11,2 odsto birača u Bijeljini

„Najnovija istraživanja javnog mnjenja pokazuju da bi SRS mogla da osvoji tri do četiri odbornička mandata. Uodnosu na prethodne lokalne izbore, kada je u predizbornom periodu stranku podržavalo 5,6 odsto biračkogtijela, sada imamo podršku od 11,2 odsto, što je sjajan pokazatelj za našu stranku", istakao je Mitrović.

Mitrović smatra da je rastu popularnosti SRS doprinijelo više faktora - oslobađajuća presuda Vojislavu Šešelju, ulazak radikala u Skupštinu Srbije, najavljeni dolazak Šešelja u Bijeljinu, ali i odlučna borba radikala protiv samovolje gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića i njegove interesne grupe.

„Proteklih pola godine obilježeno je događajima koji su imali pozitivan uticaj na SRS. Ja samo želim dazahvalim građanima na značajnoj podršci nama i našoj partiji i ideologiji, kojoj smo ostali dosljedni sveove godine", navodi Mitrović.

Predsjednik bijeljinskih radikala naglasio je da će SRS učestvovati na lokalnim izborima pod nazivom SRS -SRPSKA U SIGURNE RUKE i najavio predstavljanje odborničke liste u skorijem vremenskom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA