Održan još jedan sastanak Radne grupe

U srijedu, 27.jula održan je još jedan u nizu sastanaka Radne grupe koju je imenovao gradonačelnik Grada Bijeljina sa ciljem definisanja prioriteta u oblasti socijalne politike i u skladu sa tim izrade akcionih planova iz oblasti pružanja usluga socijalne zaštite.

Održan još jedan sastanak Radne grupe

Radnu grupu čine predstavnici administrativne službe grada Bijeljina, UG „Otaharin", Dom zdravlja Bijeljina, OŠ „Jovan Dučić", Centar za socijalni rad Bijeljina, Zavod za zapošljavanje RS, Omladinski savjet Bijeljina, udruženje „Kolosi".

U izradi dokumenta učestvuju i predstavnici ASB-a (ArbeiterSamariter Bund) i IRIS mreže (Improving social services in SEE).Cilj sastanka je bio razmatranje nacrta dokumenta "Plan upostavljanja novih iunapredjenja postojećih usluga socijalne zaštite u Gradu Bijeljina za period 2016-2018."

U narednom periodu se očekuje usvajanje ovog dokumenta koji će u velikoj mjeri doprinijeti poboljšanju usluga socijalne zaštite na području grada Bijeljina. Ova aktivnost je podržana i od strane njemačke agencije za međunarodnusaradnju GIZ.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA