Bilja Krstić i Bistrik večeras u Velikoj Obarskoj

U okviru manifestacije "Julski dani" koju po prvi put organizuju Crkvena opština Velika Obarska, MZ Velika Obarska u saradnji sa SPKD "Prosvjeta", večeras će nastupiti Bilja Krstić i grupa Bistrik.

Bilja Krstić i Bistrik večeras u Velikoj Obarskoj

"Julski dani" počeli su 04. jula, a večerašnjim nastupom Biljane Krstić i grupe Bistrik će biti zvanično zatvorena ova manifestacija koja se po prvi put održava u semberskom selu Velika Obarska.

Predsjednica Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" Dušanka Novaković, izrazila je posebno zadovoljstvo što učestvuju u organizaciji jedne ovakve manifestacije, te da je izuzetno počastvovana pozivom da budu dio toga.

"Julskim danima treba da damo jedan ton, koji će, nadam se, u budućnosti činti ove programe sve zanimljivijim i sadržajnijim, a meni lično je posebno zadovoljstvo što i SPKD 'Prosvjeta' u svemu tome učestvuje." istakla je na otvaranju ove manifestacije, Dušanka Novaković.

Koncert Bilje Krstić i Bistrik orkestra posvećen je umjetničkom djelu protođakona Vlade Mikića, i biće održan u porti hrama Svetog apostola i jevanđeliste Marka, sa početkom u 20,00 časova, dok će u pretprogramu učestvovati SKUD "Semberija Bijeljina" i SKUD "Velika Obarska".

Ulaz na koncert je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA