Gradonačelnik ugostio juniorke BiH u odbojci

U Bijeljini će od 2. do 6. avgusta biti održan Balkanski juniorski šampionat u odbojci za djevojke. Tim povodom gradonačelnik Mićo Mićić organizovao je prijem za članice ženske juniorske odbojkaške reprezentacije BiH koje borave u Bijeljini na pripremama.

Gradonačelnik ugostio juniorke BiH u odbojci

- Bijeljina je uvijek bila Grad sporta, a narednih dana dominiraće odbojka s obzirom na prvenstvo koje se održava od 2. do 6. avgusta. Na ovom takmičenju će učestvovati osam najboljih reprezentacija do 18 godina, koje će se takmičiti u dvije grupe za osvajanje Balkanskog kupa. Reprezentaciju BiH čine djevojke iz više gradova BiH, a među njima su i dvije djevojke iz Bijeljine. Naš Grad mnogo ulaže u sport, da bi se podstakli građani da se bave sportom, te nam je drago da sportisti iz Bijeljine postižu izuzetne uspjehe - naveo je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i poželio reprezentaciji BiH da ostvari veliki uspjeh na predstojećem šampionatu.

Trener ženske juniorske reprezentacije BiH Miroslav Mićić istakao je da mu je čast što se juniorsko prvenstvo organizuje u Bijeljini.- Odbojkašice naše reprezentacije su vrlo vrijedne, te se nadam da će ostvariti korektan rezultat i naći se na gornjem dijelu tabele na ovom takmičenju - naveo je Mićić.

Odbojkašice su se zahvalile gradonačelniku na prijemu i istakle da su veoma zadovoljne gostoprimstvom u Bijeljini, uslovima za treniranje i smještajem za vrijeme boravka u ovom Gradu.

Sve utakmice Balkanskog prvenstva odigravaće se u najvećoj dvorani Gimnazije u Bijeljini, sa početkom od 14 časova.

Domaća selekcija BiH nastupiće u grupi dva, zajedno sa Bugarskom, Rumunijom i Turskom, dok će u prvoj grupi igrati Srbija, Moldavija, Crna Gora i Makedonija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA