Podrška koalicije "Bijeljina pobjeđuje" Zlatku Maksimoviću

U Bijeljini su večeras predstavljeni kandidati stranaka predvođenih SNSD-om, a koje podržavaju Zlatka Maksimovića za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima.

Podrška koalicije "Bijeljina pobjeđuje" Zlatku Maksimoviću

U prepunoj sali Centra za kulturu promovisan je slogan "Bijeljina pobjeđuje" pod kojim će djelovati ova koalicija.

- Okupili smo se da pokažemo da koalicija "Bijeljina pobjeđuje" i ja kao kandidat za gradonačelnika Bijeljine. Imamo energiju, snagu, želju i sve ono što treba da učinimo u narednom periodu da Bijeljini donesemo pozitivne promjene. Siguran sam da će narod pozitivno odlučiti, da najveći dio stanovnika grada Bijeljina želi promjene. Obećavam da će se u našem gradu od oktobra živjeti bolje, biti više radnih mjesta i da će svima biti bolje,istakao je Maksimović.

Nedeljko Ćorić, predsjednik GO SNSD Bijeljina, je rekao da se večeras pokazuje da postoji Bijeljina u kojoj su ljudi okupljeni oko ideje da rade u opštem interesu, a ne da resurse i kapacitete grada koriste za lične interese i ličnu promociju.

DNS i ostale stranke su prvi put u Semberiji u ovolikom broju stali iza kandidature jednog čovjeka, rekao je Milan Dakić predsjednik bijeljinskog DNS-a, dodavši da će građanima Bijeljine omogućiti bolje sutra i lakški život.

- SRS je dao snažnu podršku Maksimoviću i večeras poručujemo da Bijeljina pobjeđuje, rekao je Milenko Mitrović predsjednik GO SRS Bijeljina.

Večeras pokazujemo da su Bijeljini prijeko potrebne promjene, istakao je Srđan Mijatović predsjednik Pokreta Uspješna Srpska.

- Te promjene moći ćemo ostvariti samo ako je Zlatko Maksimović na čelu gradske uprave, rekao je Mijatović. Podršku Maksimoviću dali su i Socijalistička partija, Pokret za Semberiju i SNS.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA